Le hockey, un sport tendance? De plus en plus de jeunes s’y intéressent

D’abord champions du monde, maintenant champions d’Europe, les Red Lions enchaînent les victoires. Le succès de l’équipe nationale masculine belge de hockey a donné un coup de boost au sport. Le nombre de clubs et de participants a augmenté ces dernières années en Belgique. Exemple à Perwez où le Jaguar Hockey Club vient d’affilier le 50 000e membre de l’Association Royale Belge de Hockey (ARBH).

Un commentaire sur “Le hockey, un sport tendance? De plus en plus de jeunes s’y intéressent

  1. Volgens het Nieuwsblad zijn er niet genoeg geinteresseerden om de uitslagen van de .1ste klasse van het hockey te publiceren in de sportbladzijden van maandag. SCHANDALIG!!!!!! Geen enkele nationale ploeg in ons land kan zich beroemen op Europees, Wereld – en Olympisch kampioen. Voor hen moeten we maar gaan kijken op de website. Goed, maar dan moeten er ook geen kranten meer gekocht worden vind ik. Onze hockeysport verdient wel meer respect van die « heren ». Hoeveel jeugdspelers zijn er immers niet aangesloten; en hoeveel ouders en grootouders willen de uitslagen van de 1ste ploeg ook niet in de krant van maandag vinden?
    Daarom zou ik vragen om met zoveel mogelijk vrienden van de hockey te protesteren. Dank.
    Een grootouder van een speler van de U-19 van Racing Brussel.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.